20+ ilustrime qesharake që tregojnë anën e errët të shoqërisë sonë
20:14 | 22 Tetor 2018
Realiteti rreth nesh është i mbushur me agoni, padrejtësi dhe fallcitet Është e mbuluar shpesh me joshje dhe me shkëlqimimin e të famshëmve. Si do të marrin ilustrime për të treguar botën e kësaj të vërtete? Duhet treguar pastaj njerëzit e nivelit të ulët ? Ne vetëm mund të hamendësojmë dhe shpresojmë. Megjithatë, fakti që edhe ne jemi të interesuar për t'u ekspozuar ndaj këtyre fotografive tregojnë se ne ende po shpresojmë për një vend më të mirë për të jetuar. Ne nuk presim që gjërat të ndryshojnë në mënyrë drastike, por këto ilustrime janë fillestare për ne.

 

 

 

 

 

Lily.