Aksident në Prishtinë...(FOTO)
19:15 | 15 Tetor 2018
Aksidentet janë shtuar dukshëm në vendin tonë, dhe natyrisht ndër faktorët kryesor që po merr jetën e shumë përsonave në vendin tonë. Sot në kryeqytet aty rreth orës 12:33 ka ndodhur një aksident, tek komuna e vjetër, një makin e tipit golf 4 dhe nje kamioni transportit të zhavorit./gazetaozoni/.

 

 

Lily.