"AR-BONI" kompania nga Prizreni me punimet dhe dekorimet më të veçanta nga guri....
16:11 | 17 Shtator 2018

Kompani serioze, me ekip të vyer, e cila koperon sukseshëm në qytetin e Prizrenit, dhe në qytetet e tjera të Kosovës. Kjo kompani udhëhiqet nga lideri saj Naser Avdijaj. 

 

Shërbimet të cilat kryhen nga kjo kompani:

Punime dhe dekorime fantastike nga guri

Shtruarje të trotuareve

Dekore për shtëpi, bunare (puseve), oborre etj etj. 

Të gjitha këto e shumë tjera, sipas kërkesës, dëshirës tuaj. Çdo gjë që ju mund ta imaxhinoni që ju pëlqen ne mund tua realizojmë fare lehtë, me shumë përkushtim.

Adresa:  Prizren rruga Nashevcit

Kontakt: +37744104733

+38649292017 (viber)

Facebook: Ar-boni dekor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily.