Bugatti zbuloi supermakinën e re 5.8 milionë dollarësh
14:44 | 25 Gusht 2018

Bugatti zbuloi makinën e saj të mahnitshme Divo të premten në Monterey të Kalifornisë.

Bugatti zbuloi makinën e saj të mahnitshme Divo super sportive të premten në Monterey, Kaliforni, duke treguar një makinë luksoze franceze me një vlerë prej 5.8 milionë dollarësh, transmeton lajmi.net.

“Deri më sot, një Bugatti modern ka përfaqësuar një ekuilibër të përsosur mes dinamikës me performancë të lartë, lineare dhe rehati luksoze,” tha në një deklaratë presidenti Bugatti Stephan Winkelmann .

Krahasuar me Chironin Bugatti, Divo është shumë më i fokusuar në dinamikën e vozitjes.

“Divo ka performancë dukshëm më të lartë në drejtim të përshpejtimit anësor.

Makina mbart elementet kyçe të makinave të tjera klasike të markës Bugatti duke përfshirë grilën e përparme në formë patkoi, linja e njohur e firmës Bugatti në anën e automjetit dhe finin e njohur që tregon aksin gjatësor të makinës kur shihet nga sipër.

Pjesët e makinës janë me ngjyrë “Titanium Liquid Silver”, ndërsa pjesët e tjera janë pikturuar në “Divo Racing Blue” dy ngjyrave të habitshme që janë zhvilluar posaçërisht për Divo.

Për fat të keq, nëse nuk e keni urdhëruar një Divo, tashmë jeni tepër vonë. Pasi u tregua për një pjesë të vogël të konsumatorëve të zgjedhur të Bugattit, sepse numri i tyre është i limituar.

Lily.