"DONI PLAST" nga Podujeva, fabrika e dyerve dhe dritarve më cilësin më të lartë në vendin tonë...
15:24 | 08 Shtator 2018

Kjo fabrikë me eksperiencë 7 vjeçare në treg, e cila prodhon dyer  dhe dritare nga materiali i plastikës për shtëpi, dyer  për garazhda, roleta nga alumini dhe plastika.

 

Kompani ndryshe, me kualitet të lartë të produkteve, me ekip të vyer,

 

Pronari i saj, Afrim Ibrahimi, biznesmen i zoti, i cili  vlerëson shumë puntorët e tij, dhe për të cilin ka shumë rëndesi reputacioni.

Kontakt: 044 274 954 - 044 301 855 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily.