Dyertë dhe dritaret më kualitative i gjeni tek 'N.T.P.P DONI AL-PLAST'
22:29 | 01 Shtator 2018

N.T.P.P DONI AL-PLAST, me pronar Liridon Krasniqi, nga Malisheva, ka marr hov  të madh në tërë këtë komunë, por gjithashtu dhe  në gjitha qytetet e Kosovës, ku kërkohen me të madhe produkte të tilla të kësaj fabrike, si: dyer, dritare, roleta, të cilat janë tejet kualitative, moderne. Dhe, pa mëdyshje  klientët ngelin të stërkënaqur. Korrektësia, seriozitetit, përkushtimi jo i vogël, në punën që e kryejnë, janë ato që e përkufizojnë ekipin e N.T.P.P AL-PLAST.

 

 

 'Prodhojmë:

Dyer

Dritare nga plastika gjermane Salamander

Roleta të gjitha llojeve

Fasada gjysëm strukturale'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily.