I tha e bukur vajzës së Arkanit, Sellma e pëson keq nga shqiptarët
15:10 | 14 Mars 2019
Sellma Kasumovic është një prej grimereve më të njohura shqiptare jo vetëm në Kosovë por edhe më gjerë.

Ajo ftohet nga njerëz anë e mbarë botës për të grimuar.

Së fundi, Sellma ka bërë një veprim të ‘çuditshëm’ duke i komentuar në Instagram vjzës së Arkanit dhe Cecës.

Ajo i ka thënë asaj ‘bukuri’, kurse vajza e Arkanit ia ka kthyer ‘faleminderit e dashur’.

Pas kësaj, Sellma ka marrë komente fyese nga shumë shqiptarë.

Lily.