Ka ndërruar jetë artisti më i madh që ka njohur shqiptaria
13:17 | 30 Shtator 2018
Në moshën 77-vjeçare ka ndërruar jetë kompozitori, dirigjenti dhe profesori kosovar, Bahri Çela.

Njoftimin se dirigjenti ka ndërruar jetë e ka bërë të ditur Kreshnik Çela, përmes një postimi në llogarinë Facebook.

 

Bahri Çela kishte lindur në vitin 1941. Ishte dirigjenti i parë në Kosovë dhe një nga themeluesit e Filarmonisë së Kosovës. Ai kishte vite që jetonte në Londër.

 

 

Lily.