Kompania "Dekori Grup" me punimet dekorative më të veçanta në vend...
16:49 | 19 Shtator 2018

Kjo kompani, gjendet në Drenas, me përvojë të bujshme 5 vjeçare në treg. Me punë cilësore e seriozitet ka aritur të jetë e para në komunën e Drenasit.

Kryen këto shërbime:

Fasada, izolime, knauf, glet, ngjyra, dekorime

Per zbukurimin e ambienteve tuaja  si:
Zyra, restorante, lokale si dhe per ambientet e shtëpis suaj, përzgjedhe DEKORI GRUP, zgjedhje ideale, e duhur.


Për cdo info kontaktoni ne:
driton.ahmeti41@gmail.com

049207340

 

Image may contain: table and indoor

 

Image may contain: table and indoor

Image may contain: indoor

 

Image may contain: indoor

 

Image may contain: indoor

 

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

 

 

 

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

 

No automatic alt text available.

 

No automatic alt text available.

 

No automatic alt text available.

 

No automatic alt text available.

 

 

No automatic alt text available.

 

 

Lily.