Kompania "VELLEZERIT ZENELI" më e kërkuara në vend...
09:38 | 05 Shtator 2018

Kjo komapani e cila gjendet në Gjilan, njihet si një nga kompanitë më serioze në vend, cila kryen punët më përpikmëri dhe përkushtim të madh, shkruan gazeta ozoni. "Bëjmë suvatim të brendshëm dhe të jashtëm: 1. Mallter me maqin 2. Lepak, rrjet 3. Fasad, Gled 4. Dekor me stiropol - Knauf 5. Izolim stiropol , etj etj. Bëjmë renovime të ndertesave, shtëpive, lokaleve, garazhdave, restorantave, villave, etj. : Çmimet për suvatime të jashtëm dhe të brenshëme me material të firmes: Çmimi stiropol 5cm -15,0€ Çmimi stiropol 8cm -18,0€ Çmimi stiropol 10cm -19,0€ Çmimi stiropol 12cm -22,0€ Çmimi mallter deri fasad 7,0 Çmimi mallter deri gled 8,0 Punët kryhen me material Dhe vetëm punë dore KONTAKT : TEL : 045 902 025 VIBER : +377 (45) 902 025 Tel : 044 235 530 VIBER : +383 (44)235 530" Ju sjellim diisa imazhe nga punimet e kësaj kompanie:         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily.