''Lefja Design'' ju sjell veshjet më të bukura tradicionale që keni parë ndonjëherë...
11:51 | 03 Shtator 2018

Emër ky i njohur në vendin tonë, për veshje të veçanta tradicionale, të punuara me dorë, me shumë kujdes. Veshje për nuse, ku pjesa derrmuese në Kosovë e përzgjedhin ''Lefja Design'', për tua punuar  ato për ditën më të rëndësishme të tyre.

Të gjitha punimet e ''LEFJA DESIGN'' janë me dizajne të mrekullueshme, shumë më ndryshe nga ato të cilat jemi mësuar të na i shohin sytë.

''LEFJA DESIGN'':

Premje, dizajnim, punim dhe Montim

Dallama, jelek dhe mitona

Të gjitha veshjet me ari

Adresa:Fshati Dejn, Rahovec

 

 

 

 

 

 

Fotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja Designn

 

 

 

Fotografia e Lefja DesignnFotografia e Lefja Designn

Fotografia e Lefja DesignnFotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja Designn

 

 

Fotografia e Lefja DesignnFotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja DesignnFotografia e Lefja Designn

 

 

 

Fotografia e Lefja DesignnFotografia e Lefja Designn

 

Fotografia e Lefja DesignnFotografia e Lefja DesignnFotografia e Lefja Designn

Fotografia e Lefja Designn

Lily.