Lego ndërton Bugatti Chiron në madhësi origjinale nga një milion pjesë
22:03 | 30 Gusht 2018

Riprodhimi Lego i veturës sportive mund të nxitet në sajë të më shumë se 2300 motorëve të vegjël elektrikë.

Lego ka rikrijuar veturën sportive Bugatti Chiron në shkallën 1: 1 nga pjesët Lego-Technic . Gjithsej një milion pjesë dhe 13.438 orë pune janë në veturë, gjë që duket shumë e ngjashme me origjinalin. Me 1.5 ton, kopja Lego është më e lehtë (1995 kilogramë), transmeton lajmi.net.

 

https://youtu.be/ZQdlCQmzUAM

 

Motori elektrik i integruar prej 2.304 siguron një prodhim total prej 5.3 hp. Me pak më shumë se 20 km / h dhe një çift rrotullues 92 Nm, as çiklistët nuk bëhen të rrezikshëm. Për krahasim, Chiron i vërtetë është i pajisur me një motor 1500 kuaj fuqi, i cili përshpejton automjetin deri në 420 km / h. 

Lily.