Linda Morina lë në errësirë këngëtarët estradës, ja pse...
14:36 | 23 Gusht 2018

Njihet gjithandej ku kah shqiptar për stilin e saj të vecantë për muzikë, gjithashtu ka bërë namin dhe në Serbi, Trurqi, Kroaci etj etj, ngase ajo ka interpretuar dhe këngë për liderë të huaj.

 

Vlerësohet si shumë e zonja edhe në llojin e muzikës rep, ku ka goxha këngë në këtë stil. 

 

Linden e don dhe cmon publiku fortë, për shkak se, krahas talentit, ajo është tejet e dashur, e afërt dhe i respekton të tjerët shumë. 

 

Ajo së fundi në njërën prej koncerteve të shumta që pati, përformoi në një , ku mblodhi mijëra vetë aty, ku shumica prej tyre, mbetën jashtë, sepse pati hapsirë brenda objektit.

 

Këngëtarja e bukur, krijoi atmosferë të këndshme, të zjarrtë, e ngriti tërë publikun në këngë, të cilët këndonin këngët bashkë me Lindën. 

 

E, Linda Morina, është një nga artistët e cila ndjekët më së shumti për cdo hap që bën.

 

https://vidnews.net/video/1534674358960?utm_source=orainfo.net&utm_medium=logo&utm_campaign=player-controller-logo

Lily.