Moler, gipser "QIPLA" kompania me punimet më të përsosura në vend
14:27 | 28 Gusht 2018
Pronari i kësaj kompanie me përvojë të mirëfillt nga jashtë, si dhe me një staf serioz e të vyer. Adresa: Gjilan (35,59 km) Kontakt: +38344321641 https://www.facebook.com/452671505125293/videos/576737639385345/ https://www.facebook.com/452671505125293/videos/509978402727936/
Lily.