Në jetën reale janë rivalë por ja çka kanë të përbashkët Noizy dhe Stresi
08:18 | 12 Tetor 2018
Dikur ishin miq e sot janë rivalë.

Fjala është për emrat e tyre që janë bërë pjesë e librave shkollorë.

Ata ndarazi në rrjetet sociale kanë publikuar fotografi në rrjetet sociale ku shihet se kanë shprehur habinë dhe gëzimin në të njëjtën kohë që emrat e tyre përmenden në tekstet shkollore!

 

 

Lily.