Një femër zhduket në këtë komunë të Kosovës
11:18 | 14 Mars 2019
Një vajzë e moshës së mitur është zhdukur në Lipjan. Një grua ka raportuar se derisa ishte me vajzën e saj viktimën femër K-Shqiptare e moshës së mitur me aftësi të kufizuara është larguar nga ajo dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj, thuhet në raportin e policisë.

“Ankuesja femër K-Shqiptare ka raportuar se përderisa ishte me vajzën e saj viktimën femër K-Shqiptare e moshës së mitur me aftësi të kufizuara është larguar nga ajo dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”.

Lily.