Njihuni me ekipin më profesionalist për renovime...
16:29 | 28 Gusht 2018

Ekipi "UV-EJS GROUP" ka marrë jehonë të madhe për profesionalizmin dhe punën e mirë me përgjegjësi të cilët  e kryejnë. Pronari, Besnik Orllati, çmohet nga klientët etij për moralin e lartë, si dhe shkathtësin e tij udhëheqëse.

Vlerësohet si një nga ekipet më profesioniste, në këto fusha:

Renovime të banesave duke filluar nga dyer të blinduara e deri tek gjërat më të thjeshta:

 

*Dritare të plastikës

*Laminat

*Roleta

*Dyer të dhomave dhe të blinduara

*Keramika

*Kanalizim

*Instalim i ujit

*Murosje etj.

Të gjitha gjërat që ka nevojë, precizohet një banes e cila renovohet.

 

Kontakt: +37744742666

Facebook: Uvjesi

Email: uv.ejs@gmail.com

Lokacioni: Rr. Lidhja e Lezhës, Prishtinë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily.