Njihuni me vogëlushin më të pashëm që ka Prishtina...
07:22 | 05 Shtator 2018

Djaloshi, 2 vjeçar, Diar Vitia, nga Prishtina, me pamjen e tij ka thyer rrjetet sociale, duke rrëmbyer vëmendje të madhe. Me çdo publikim të tij, të cilat i bëjnë prindërit e tij, ai në rrjetet sociale, merr reagime e komente të shumta, ku masa mahniten me fytyrën e tij. Siç vërehet nëpër imazhe, atij i pëlqen fortë të marrë poza, dhe ato i realizon në menyrë të veçantë artistike, shkruan gazeta ozoni.

"Biri ynë, është vetëm 2 vjeçar, ka hobi futbollin, lojërat e lodrat e tija janë, topi, makinat lodra, lodra me figura të ndryshme. Kemi parë tek rrejetët sociale: Dëshira e Diarit është që shumicën e kohes tê ekspozohet ndaj syrit të kameres dhe pasi që eshte fotogjenik ndoshta në të ardhëmen do te behet i famshëm dhe të reklamoi markat e produkteve me nam botrorë. Endërra jonë si prindër, është që Diari të jetoj i kënaqur, i lumtur, dhe ne nuk deshirojmë t'i imponojmë asgjë me zor atij, por vetëm do ta këshillojmë, e t'i japim leksione, kurse pjesë tjetë do ta lëmë në vullnetin e lirë të tij",   u shprehën prindërit e tij.

 

Lily.