Pse kompania "ELSHANI" është ndër më e kërkuara në Kosovë...?
13:39 | 18 Shtator 2018

Kjo kompani cilësohet si lidere në vendin tonë, e cila merret me rregullimin e kopshteve, terasave, parqeve, të gjitha këto i kryen me përpikmëri, përgjegjësi, e si pasojë klientët i ka nga e gjithë Kosova, dhe të gjithë pothuajse deklarohen të stërkënaqur me punën që realizon ekipi i vyer me pronarin, Halil Elshani, biznesmen i zoti.

 

ELSHANI, kryen këto shërbime:

 

Montimin e kubezave te betonit, rregullimin e oborreve, parqeve, terasave.

Adresa: OPTERUSHE-RAHOVEC

Kontakt: 

045 245 495

049 115 703

049 455 261

 

 

Ju sjellim disa imazhe të punimeve të mrekullueshme,  thjesht të papara ndonjëherë:

No automatic alt text available.

 

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

 

Image may contain: outdoor

 

Image may contain: outdoor

 

 

 

Image may contain: plant and outdoor

 

No automatic alt text available.

 

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: outdoor

 

Image may contain: table and outdoor

 

Image may contain: one or more people and outdoor

 

No automatic alt text available.

 

 

 

 

 

Lily.