Shkelqim Gashi, studenti më i zellshëm në kryeqytetë dhe jo vetëm...
15:42 | 20 Tetor 2018
Ky person 16 vjeç nga Prishtina, i cili jeton në lagjen ''HAJVALI'' të Prishtinës, njihet dhe vlersohet shumë nga shoqëriria, për mençurin, e vullnetin që e ka për t'ia dalë mbanë në jetë, në menyrë që të ndërtoj diçka në jetën e tij, të konvertohet në një personalitet të pathyeshëm, të bëhet i zoti, të udhëheq jetën e tij, të jetë vet pronar i saj, pa pretenduar që të ekzistojë në kurriz të tjerëve, o të bëhet barrë për dikënd, shkruan gazeta ozoni.

Gashi, vijon mësimet në shkollën e mesme të lartë, drejtim grafik shtypi, ku krahas që është një student i përkushtuar, ai gjithashtu punon si kamarier, ku këtë punë e kryen me shumë dëshirë, dhe përkushtim të madh, ku dhe shefi i tij shprehet se ai është jashtëzakonisht i vyer në punën që e bën.

 

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting, bedroom and indoor

Atij  në moshën 12 vjeçe i ka vdekur babai , ngjarje të cilën ai e ka përjetuar  tejet  hidhur, rëndë. 

 

Megjithë dhimbjen, pikëllimin, tronditjen të cilën ia provokoi vdekja e të atit, ai me të gjitha këto vazhdoi jetën përpara, më i fortë, dhe me ambicie të mëdha.

Image may contain: 1 person, playing a sport, grass and outdoor

Gjithashtu pasion ka futbollin, ku shquhet për shkathtësin e tij në këtë lojë.

Familja e tij mburret shumë dhe e përkrah Shkelqimin në çdo punë, hap që ai bën. .l.r/gazetaozoni/.

 

Lily.