Si u futa e vetme ''në gojën e ujkut''...
19:57 | 22 Tetor 2018
Një letër ka mbërritur në redaksinë e gazetës Ozoni. Për me tepër lexoni...

Kisha krijuar një relacion dashurie me një përson të mrekullueshëm me të cilin isha njohur në një kafiteri. U dashuruam aq fortë sa vendosë që dashurin ta kurorëzonim me martesë, dhe pasi disa muajsh ngela shtatëzënë. 

 

Isha në muajin e dytë të shtatëzanis, kur mu përmbyes bota në trupin tim. Burrin tim për arsye e vrau një njeri mizor, i paskrupullt

 

Kur e varrosa burrin, iu betova tek varri tij se do të hakmerrem keq për të. Pas disa ditës, bëra një plan, angazhova diisa persona dhe iu dhash urdhër që ta gjenin dorasin dhe të ma sjellin të gjallë.

 

Dhe, ashtu ndoshi, u realizua pretendimi im, ma sollën të gjallë. para këmbëve, të lidhur, dhe kur u konfrentova me të isha shumë e mllefosur, ia drejtova armën, duke i thë se edija që ai ishte vrasesi i tim femije në barkun tim, dhe se do ia merrja jetën për shkak se mizorisht kishte mbytur bashkeshortin tim.

 

Duke i perplasur shprehje ironike në fytyrë, përmenjëherë, degjuam një krismë në tokë, ishte e një gazlotësjellësi të cilën e kuptuam shumë shpejt që hedhen policia, krimineli zgjidhi duart, u peplas me një polic, u rrahen fortë, ai po fitonte, deshti të mbyste dy polic, por une  nga mbrapa iu kërcenova  se me mirë të rrinte qetë, se përndryshe do e likvifidoja, dhe  ai reagoi mirë, e lëshoi armën, e u dorëzua, dhe pastaj u arrestua nga policia.

 

Në atë situatë, befas, filliova të ndjeja dhimbje, ishin dhimbjet  e lindjes, ku polici me ndihmoi të shkoja deri te makina, hypë në makinë, vazhduam rrugës për në spital, ndjeja dhimbje të tmerrshme, isha në muajin e 8-të, kisha shumë frikë, sdoja të lindja, druhesha se mos po më vdiste foshnja, por ndodhi e kundërta, e solla shëndosh e mirë në këtë botë/

Lily.