"TEUTA TOURS" agjensioni më prestigjioz dhe me çmimet me të arsyeshmë në Kosovë
16:13 | 08 Shtator 2018

Ky agjension ka bërë bujë, jehonë të madhe në tërë  Kosovën, për seriozitetin, korrektësin, mirëpritjen e tyre. Pothuajse, të gjithë mërgimtarët që kanë destiniacion Sllovenin përzgjedhin pa hezitim "TEUTA TOURS", gjithashtu, dhe për shkak komoditetit që ofrojnë, dhe busëve luksoz.

NISJA:

Çdo Të Hëne,Të Mërkure,Të Shtune 
KOSOVË-SLLOVENI
Çdo Të Marte,Të Premte dhe Diel
SLLOVENI-KOSOVË. Si dhe udhëtime për grupe të organizuar sipas kërkesave".

No automatic alt text available.

 

 

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: outdoor

 

 

Lily.