Vdes nga kanceri 20 vjeçari Qendrim Aliu nga Vushtrria
10:12 | 14 Shtator 2018

Aliu, që një kohë ishte i sëmurë rëndë nga kanceri, i cili ia kishte deformuar fytyrën, plaga i rridhte gjak, dhe ishte bërë e  papërballueshme për të, shkruan gazeta ozoni. 

 

Qëndrim Aliu ishte duke përfunduar disa terapi për  kurimin e kancerit, por nuk i rezultuan të sukseshme, si konsekuencë ndërroi jetë./gazetaozoni./

 

 

 

Lily.