"Z-ELECTRO" kompania më serioze në Kosovë...
14:02 | 31 Gusht 2018

Z-electro është kompani , e cila është e destinuar të merret me me instaimin & riparimin e elektrikës në objekte të larta dhe të ulta.

Gjithashtu, kryen dhe shërbime tjera si:

Dekorime të mrekullueshme, sipas preferencës tua për  ambientit tuaj me ndriqim: Led, Sport & Dekor Lluster.

Riparimin & Mirembajtjen Elektrike

Kryejnë riparimin, mirembajtjen & montimin e ndriqimit & dekorit në ambientin tuaj.

Instalim Elektrik

Instalim të përgjithshëm në: shtëpi, lokal, restaurant etj...

Dekorime me ndriqim (Led & Spot)

Montimin e dekorimeve (Led, Spot & Lluster)

 

Ambienti juaj merr pamje të paparë, ndryshe nga ajo që jeni mësuar të shihni. Duke u dhuruar komoditet e satisfaksion...

Adresa: Rruga e Ulqinit,  40000 Mitrovica, Kosovo

Kontakt: +38649 5963 74

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lily.